Informatie

Informatie

De autorijlessen bij Autorijschool Gerard Smits worden steeds gegeven door een vaste rijinstructeur.
De autorijlessen worden verzorgd in een rookvrije auto.
Alle autorijlessen duren 60 minuten per les

Voor beginners geld er een kleine korting op de eerste 10 autorijlessen.
Examens worden hoofdzakelijk afgenomen in en rondom Mierlo.
Het op niveau brengen van de Theorie gebeurd door het aanschaffen van een theorieboek plus een inlogkaart voor online examentraining, opdrachten voor het doornemen van theorie uit het theorieboek worden verstrekt na de praktijkles (dmv zelfstudie) en deze worden dan in de praktijk behandeld en getoetst.
Indien een kandidaat ongeveer 80% van zijn of haar rijopleiding er op heeft zitten dan wordt er een proefpraktijkexamen aangevraagd (TTT) en afhankelijk van de uitkomst van de toets wordt er een praktijkexamen gepland. Tijdens de toets en het praktijkexamen rijdt de rijinstructeur indien U dat wenst met de kandidaat mee. Voor slagingspercentage verwijs ik U graag naar de site van het cbr, www.rijschoolzoeker.nl, de rijschool is aangesloten bij de landelijke vereniging Stichting Rijschool Belang en de regionale rijschoolvereniging VAHO.

bericht voor ouders: kijk ook eens op de website pagina van het cbr, met de volgende link cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/auto/voor-ouders.htm .

Prijzen: per 01 Januari 2024:

voor beginners die nog geen rijonderricht hebben gevolgd kosten de eerste 10 autorijlessen €55,- per les, vervolg lessen kosten €60,- per les. Iedere les duurt 60 minuten.

Prijzen: Tussen Tijdse Toets €230,- , Praktijkexamen  €260,- , Her-praktijkexamen €260,-.  De cursist dient zelf een eigen verklaring van gezondheid aan te vragen bij het CBR, de prijs hiervan is niet inbegrepen in het pakket, deze moet via ideal betaald worden aan het CBR. zie volgende pagina.

U kunt ook voor afname van een pakket kiezen.

Pakket\ 1:
35 lessen plus een praktijktoets en praktijkexamen kosten totaal €2500,- tevens is hierbij inbegrepen de kosten voor het eerste theorie-examen. Uw voordeel is €102,50 t.o.v losse rijlessen.

Pakket\ 2:

40 lessen plus praktijktoets en praktijkexamen kosten totaal  €2750,- tevens is hierbij inbegrepen de kosten voor het eerste theorie-examen. Uw voordeel is €140,- t,o,v, losse rijlessen.

Theorie: het examen mag U zelf – of door mij laten regelen, tijdens de rijlessen wordt met U de theorie behandeld volgens het theorieboekje.